Zoek meer

Verkoopmakelaar Utrecht

Op zoek naar een NVM verkoopmakelaar in Utrecht? In de huidige verkopersmarkt in de regio Utrecht, waarin de markt snel beweegt, behalen wij door het toepassen van de juiste verkoopstrategie de hoogst mogelijke verkoopprijs.

Ervaren verkoopmakelaar

Een goede presentatie van jouw woning en een groot bereik op internet en ons netwerk is bij ons vanzelfsprekend. Maar een woning goed verkopen vraagt ook om vakmanschap van een NVM makelaar met ruime ervaring met de verkoop van woningen in Utrecht.

Gemiddelde waardering: 9,4

Vrijblijvende waarde-indicatie van je woning

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jou thuis of bij ons op kantoor geven wij je advies over de te verwachten verkoopopbrengst in de huidige woningmarkt. Ook vertellen we je welke verkoopstrategie de beste aanpak is voor het beste resultaat. We leggen je uit waarin onze aanpak verschilt van andere makelaars in Utrecht.

Het kennismakingsgesprek duurt meestal ongeveer 1 tot 1,5 uur. We bekijken dan samen met jou de woning, zodat we je een goede inschatting kunnen geven van de te verwachten verkoopopbrengst. Zo weet jij snel weet wat je woning waard is. We beantwoorden dan ook graag meteen jouw eventuele vragen en informeren je over het verkoopproces.

Vrijblijvend adviesgesprek

Ja, ik wil meer informatie over:

    Ik ben bereikbaar via:

    Met vriendelijke groet,

      030 2317041 ma/vr 9:00-22:00 en za. 9:00-17:00 info@debreemakelaars.nl