Zoek meer

Diensten

Verkoop

Door het inschakelen van ERA De Bree Makelaars is het bereiken van kopers voor jouw woning gegarandeerd maximaal. Mede door ons ERA-lidmaatschap hebben wij een landelijke samenwerking een groot netwerk van potentiele kopers buiten de regio Utrecht tot onze beschikking. De groep kopers van buiten de regio is ongeveer 35%. Door dit grotere bereik is er veel meer kans op een hogere verkoopprijs en een kortere looptijd, de tijd dat uw woning daadwerkelijk te koop is.

Aankoop

Als NVM en ERA aankoopmakelaar ontvangen wij dagelijks alle nieuw in de verkoop komende woningen van alle makelaars in Utrecht maar ook van de makelaars buiten de regio. Hierdoor zorgen wij ervoor dat je niet die ene interessante woning in Utrecht mist.

Wanneer er een woning is gevonden die aan jouw wensen voldoet gaan we graag met je mee voor een bezichtiging. Terwijl jij in gedachten bezig bent met het inrichten van je droomhuis let onze aankoopmakelaar op zaken waar de consument vaak niet voldoende verstand van heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bouwkundige en technische staat, buurtontwikkelingen, bestemmingsplannen, bodemgesteldheid, marktwaarde en zakelijke rechten van de woning.

  030 2317041 ma/vr 9:00-22:00 en za. 9:00-17:00 info@debreemakelaars.nl