Zoek meer

Aankoop

Als NVM en ERA aankoopmakelaar ontvangen wij dagelijks alle nieuw in de verkoop komende woningen van alle makelaars in Utrecht maar ook van de makelaars buiten de regio. Hierdoor zorgen wij ervoor dat je niet die ene interessante woning in Utrecht mist.

Wanneer er een woning is gevonden die aan jouw wensen voldoet gaan we graag met je mee voor een bezichtiging. Terwijl jij in gedachten bezig bent met het inrichten van je droomhuis let onze aankoopmakelaar op zaken waar de consument vaak niet voldoende verstand van heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bouwkundige en technische staat, buurtontwikkelingen, bestemmingsplannen, bodemgesteldheid, marktwaarde en zakelijke rechten van de woning.

Verkoop

Door het inschakelen van ERA De Bree Makelaars is het bereiken van kopers voor jouw woning gegarandeerd maximaal. Mede door ons ERA-lidmaatschap hebben wij een landelijke samenwerking een groot netwerk van potentiele kopers buiten de regio Utrecht tot onze beschikking. De groep kopers van buiten de regio is ongeveer 35%. Door dit grotere bereik is er veel meer kans op een hogere verkoopprijs en een kortere looptijd, de tijd dat uw woning daadwerkelijk te koop is.

Taxatie

Als u een woning heeft gekocht of uw woning wilt gaan verbouwen en een hypotheek wilt afsluiten (met of zonder NHG) dan heeft u in de meeste gevallen een taxatierapport nodig van uw woning. Uw hypotheek- of bank-adviseur vraagt dan om een taxatie van uw woning welke is opgesteld door een Register makelaar of taxateur in Utrecht of omgeving. Uit deze taxatie en rapportage wordt de waarde vastgesteld van een woning.

Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle banken in Nederland. Wij zijn aangesloten bij de NVM, Nederlands grootste makelaarsvereniging en het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut).

Woonservice

[tekst]

Samenwerken met Jamal van ERA De Bree Makelaars was echt heel prettig. Meteen bij de kennismaking was de klik er eigenlijk al en waren we het er snel over eens dat hij ons huis zou gaan verkopen. De Bree rekent een vast tarief i.p.v. progressieve tarieven wat je steeds vaker ziet en hoort en in een markt met een rap stijgende huisprijs is een vast tarief net wat prettiger! Ondanks dit vaste tarief, sommige mensen dachten dat de makelaar dan minder “hard zou lopen”, waren de afspraken duidelijk, de foto’s bijzonder goed en de plattegronden kloppend. Dat zie je wel eens anders merk ik nu we zelf weer op zoek zijn naar een ander huis. Alle lof voor De Bree, en in het bijzonder voor Jamal, die ons huis na een krappe week had verkocht onder voorbehoud. Ik kan deze makelaar echt aanraden aan iedereen.

– Verkoper Boccacciopad 1

MEER INFO? BEL 030 2317041 OF MAIL NAAR INFO@DEBREEMAKELAARS.NL