Zoek meer

Aankoopmakelaar Utrecht

Woningen in Utrecht en regio worden snel verkocht en koopbeslissingen worden snel genomen.

Belangrijk is dat jouw aankoop voorwaarden zo gunstig mogelijk en zonder risico’s zijn. Een Aankoopmakelaar van ERA De Bree begeleidt kopers.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek informeren wij je over het aankooptraject en de stappen die je daarin kunt nemen. Kennismaken is ook mogelijk via bijvoorbeeld Facetime of Skype.  

De voordelen met een aankoopmakelaar van ERA De Bree in Utrecht:

 • sneller op de hoogte van up-to-date woningaanbod;
 • lagere koopsom door strategische onderhandeling;
 • NVM-lid: waarborg van service en deskundigheid;
 • ERA garantie voor zekerheid;
 • bouwkundige/technische expertise in huis;
 • dezelfde dag nog inzetbaar;
 • scherpe tarieven;
 • kosteloos annuleren en no cure no pay.

Aankoopmakelaar: huizen zoeken en bezichtigen

Sneller op de hoogte van het nieuwe woningaanbod. Als je een aankoopmakelaar van ERA De Bree inschakelt, selecteren wij voor jou alle interessante woningen die worden aangeboden uit ons grote netwerk van alle (NVM) makelaars, bouwondernemingen en woningcorporaties in Utrecht en regio.

Wanneer een woning te koop wordt aangeboden en voldoet aan jouw wensen,  zorgen wij ervoor dat we er snel bij zijn en regelen de afspraak voor bezichtiging.

Tijdens een bezichtiging let een aankoopmakelaar van De Bree op zaken zoals: de bouwkundige- en technische staat, buurtontwikkelingen, bestemmingsplannen, bodemgesteldheid, marktwaarde en zakelijke rechten van de woning.

Onderhandelen door een aankoopmakelaar

Het onderhandelen is een belangrijk onderdeel van het aankoopproces. Niet iedereen beschikt over de eigenschappen van een goede onderhandelaar, die weet welke strategie in welke aankoopsituatie het beste is.

Omdat wij dagelijks bezig zijn met het onderhandelen over koopsommen en voorwaarden, weten wij de laagste koopsom te realiseren. Het inschakelen van een aankoopmakelaar bespaart je geld.

Wanneer beide partijen het eens zijn geworden over de koopsom wordt een koopovereenkomst opgesteld. Begeleiding in het afwikkelingstraject is minstens zo belangrijk omdat er dan veel zaken in een logische volgorde moeten worden geregeld.

Wat kost een aankoopmakelaar?

De kosten voor aankoopbegeleiding verdienen wij ruimschoots voor je terug door het realiseren van een lagere koopsom. Naast een besparing op de aankoopprijs helpen we jou ook met het besparen op de kosten-koper.

Een aankoopmakelaar van ERA De Bree maakt vooraf duidelijke afspraken over de kosten zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Huis kopen? 10 tips voor starters op de woningmarkt

Vrijblijvend adviesgesprek

Ja, ik wil meer informatie over:

  Ik ben bereikbaar via:

  Met vriendelijke groet,

    030 2317041 ma/vr 9:00-22:00 en za. 9:00-17:00 info@debreemakelaars.nl